MOTO GP VALENCIA

13.-15.11.2020

Varaa matkasi tästä!

Lentoihin liittyen

Kuvaus

Tarkentuu myöhemmin

Varausmaksu

Lisätiedot

MOTOGP JEREZ 2021

2021

Varaa matkasi tästä!

Lentoihin liittyen

Kuvaus

Kokeilemme uudestaan vuonna 2021!

Matkaohjelma voisi olla esim:

 

Lähdemme Torreviejasta perjantaina 1.5/(mahd. Malagan lentokentän kautta) ja ajamme Cadiziin, jossa majoitumme 2 hengen huoneissa hyvätasoisessa hotellissa. Majoittumisen jälkeen yhteinen päivällinen ja kisastrategian laadinta.

Lauantai-aamuna starttaamme heti varhaisen aamiaisen jälkeen kohti Jerezin moottorirataa seuraamaan aika-ajot. Ruokailu omatoimisesti radalla. Kun lähtöruudut on saatu selvitettyä matkaamme takaisin hotellille ja yhteiselle illalliselle.

Sunnuntaina hyvissä ajoin luovutamme huoneet ja aamupalan jälkeen starttaamme taas radalle ja edessä viikonlopun huipennus, MotoGp startit kolmessa luokassa. Ruokailu omatoimisesti radalla. Takaisin Torreviejaan saavumme sunnuntai iltana.

Kauttamme voit varata myös lennot Malagaan tai Alicanteen.

Varausmaksu

300,00 €

Lisätiedot

Matkan hinta sisältää kuljetukset Torreviejasta hotellille, hotellilta moottoriradalle, pääsyliput lauantain aika-ajoihin ja sunnuntain kilpailuun, 2 hotelliyötä 2 hengen huoneissa, illalliset pe ja la ja matkajuomaa.
Varausmaksu 300€, maaliskuun loppuun mennessä, joka palautetaan, jos osallistujia ei ole tarpeeksi ja matka ei toteudu.

Erityisehdot

Matka toteutetaan, jos ilmoittautuneita on 7 henkilöä. Matkatavaroille rajoitettu tila. Remeca Travelin edustaja on mukana koko matkan ajan. Matka ei valitettavasti sovi liikuntarajoitteisille, ei esteetöntä kuljetusta, hotellia ja matkalla on myös kävelyä. Matkalle osallistujalla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus.